Microcimentul LuxuryCiment

Cu un caracter pentru cele mai moderne spatii si de un stil minimalist, totodata se poate integra perfect in zone rustice, obtinand pardoseli continuue cu un efect decorativ exclusiv in interior  sau exterior. Versatilitatea sa permite renovarea de pardoseli si pereti de locuinte, magazine, sedii firme, pe suprafete precum: bai, dusuri, spa, saune, bucatarii, inclusiv pentru a crea mobila de design,  deoarece este aplicabil peste ciment, rigips, mozaic, faianta, gresie, portelanice … etc.

Renovari usoare

Microcimentul a devenit in ultimi anii in produsul ideal pentru a realiza o renovare, acest lucru se datoreaza posibilitatii  de aplicare pe aproape orice suport fara a indeparta stratul vechi (faianta, gresia…etc), rezultatul final este ca nu este foarte gros si rezistenta sa este mare , aceasta este solutia ideala pentru renovari.
Daca doriti mai multe informatii despre Microciment , vizitati pagina de intrebari frecvente.

 

 SEDIUL CENTRAL SI SHOWROOM, MAGAZIN DE MATERIALE

Aici se poate vedea stratul de microciment, sa se atinga textura cu diferite finisaje, alegerea intre cele 33 de culori si de a vedea cum ramane microcimentul pe un perete cu faianta..

 360º vizualizare tur al showroom-ului nostru din Gandia

33 culori, posibilitati infinite

 

 


 

 Doriți să vedeți rezultatele într- o selecție a celor mai bune imagini ?

galeria fotos microcemento

 


 

 Aplicatie cu microciment pentru renovarea spatiilor

In LUXURY CIMENT scopul nostru este de a oferi o atentie personalizata si diferite alternative pentru case, magazine, birouri, o garantie a lucrari , astfel incat aplicatea trebuie executata de persoane calificat especializate in scopul de a asigura o rezistenta adecvata si finisare optima pentru orice suprafata, mentinanduse astfel calitatea produsului. Fiecare aplicatie este unica.

Cerere de calculatie a pretului pentru microciment.

presupuesto aplicacion microcemento

 


 

Vindem microciment si echipamente necesare pentru aplicatie

LuxuryCiment utilizează componente probate de înaltă calitate pentru tratamente de pardoseli, pentru a se îndeplini și să satisfacă caracteristicile cerute ca durabilitate, stabilitate și rezistență. Consulta soluțiile noastre in  microciment.
Aplicația  LuxuryCiment este responsabilă, permițând reducerea de  moloz, praf, grosime și toate celelalte inconveniente enervante cauzate de renovari.
Dacă doriți să începeți ca să  lucrați cu materialul nostru este bine să știti  că facem cursuri de formare profesională.

Caracteristicile tehnice ale produselor LuxuryCiment:
  • Este total impermeabil în contact cu apa.
  • Rezistență foarte ridicată la circulația persoanelor și a uzurii.
  • Excelenta rezistenta la conditii climatice, raze UV si meteorologice.
  • Aderență excepțională, care permite o aplicație într-o multitudine de suporti diferiti
  • Impact redus asupra mediului, deoarece este formulat pe baza de apa
  • Varietate foarte extinsa de culori și texturi.